Az idei télen is meghirdetésre kerül a ” XVII. Sí-tábororvos Konferencia” című szabadon választott, akkreditált orvostanfolyam az SOS Hungary Orvosi Szolgálat szervezésében, melynek célja, hogy megismertesse a kollégákat az utazásorvostan eme szép, de kevéssé ismert területével. A kurzus 2020. december 11-e és december 15-e között kerül megrendezésre Kaprunban, Ausztriában.

A konferenciának a Hotel Vier Jahreszeiten szálloda ad otthont, ami Budapestről alig több, mint 6 óra autózással elérhető. A hotel közvetlenül a buszmegálló mellett áll, amivel könnyen megközelíthető a Kitzsteinhorn és a Maiskogel.

A magyar utazóknak nyújtott tanácsadásban szinte minden orvosi szakma érintett, főleg a traumatológusok, háziorvosok, sportorvosok, sürgősségi ellátásban dolgozó szakemberek. Az akkreditált továbbképzés keretén belül megismertetjük a résztvevőket a síelés, snowboardozás során előforduló leggyakoribb sérülés típusokkal, ezek ellátásának mikéntjéről mind kórházi körülménynek között, mind pedig még a helyszínen, a hegyimentés során. Az átadni kívánt ismeretek a szakmai standardok legújabb kívánalmait tartalmazzák és a Nemzetközi Hegyimentő Szövetség (ICAR) és a Havas sportbalesetek Megelőzésének Nemzetközi Társasága (SITEMSH) protokolljainak megfelelnek. Ezenkívül akkreditált tanfolyamnak is minősülnek Magyarországon.

Gyermekes családok jelentkezését is várjuk!

Jelentkezési határidő: 2020.09.10.

További információ és jelentkezés:

Maczali Veronika
06-20/2110385
veronika.maczali@soshungary.hu

Jelentkezési lap 2020